VRBO er en amerikansk hjemmeside til udlejning af ferieboliger og en del af HomeAway-familien.
Resultatet af sidste års markedsføringskampagne fra VRBO (USA) var imponerende. Den viste sig at være fem gange så effektiv sammenlignet med tidligere kampagner.

Til april lancerer vi en ny markedsføringskampagne i USA, og i forbindelse med denne forbedrer vi Vrbo-platformen, således vores mest loyale brugere får den bedste oplevelse.

Næsten alle annoncerne fremgår på alle HomeAway-hjemmesiderne, in der er en del af HomeAway-familien, inklusive Vrbo. Udlejere og udlejningsagenturer vil drage fordel af, at Vrbo vil blive mere velkendt, hvilket resulterer i, at feriegæster vender tilbage til platformen takket være de værktøjer og funktioner, som er gør det nemt og sjov at planlægge og booke en rejse.