Ferietavler giver dig mulighed for at finde din ideelle feriebolig ved at gemme, organisere og sammenligne alle de steder, du synes godt om. Du kan endda arbejde sammen med familie og venner om at finde det perfekte match til din næste ferie.

Opret din første ferietavle:
  1. Log ind, så du kan se dine ferietavler på andre enheder.
  2. Klik på "Ferietavlen" (eller "Boards" i appen) fra den øverste menulinje for at se en kort vejledning.
  3. Navngiv din ferietavle, og klik på "Opret".
  4. Udfør en søgning for at finde ferieboliger, som du kan føje til din ferietavle.
Tilføj og fjern ferieboliger:

Vælg hjertet på den ferieboligannonce, du gerne vil gemme. Du kan oprette en ny ferietavle eller føje ferieboligen til en eksisterende ferietavle.

Klik på hjertet igen for at fjerne ferieboligen fra din ferietavle.

Planlæg med familie og venner:

Når du er logget ind på din feriegæstkonto, kan du invitere familie og venner til at hjælpe dig med at finde den perfekte feriebolig.

Når du inviterer venner og familie til ferietavlen, kan de:
  • Føje ferieboliger til ferietavlen
  • Stemme på deres favoritter
  • Kommentere og dele deres mening
Sådan føjer du familie og venner til din ferietavle:
  1. Log ind på din feriegæstekonto.
  2. Klik på "Ferietavlen" (eller "Boards" i appen) fra den øverste menulinje.
  3. Vælg den ferietavle, du ønsker at invitere til.
  4. Klik på ikonet "Inviter venner" øverst til højre.
Sådan starter du en samtale med din gruppe:
Chatten er kun tilgængelig via appen.
  1. Fra din ferietavle kan du klikke på chatboblen og invitere dine venner.
  2. Øverst kan du se ikoner, der angiver, hvem der er i chatten.
  3. Meddelelser har et tidsstempel og et billede af eller initialerne på den person, der sendte meddelelsen.