Skal jeg logge ind for at gemme ferieboliger?
Du behøver ikke at logge ind for at gemme en feriebolig. Vi anbefaler dog, at du logger ind eller opretter en konto, så du har adgang til dine gemte ferieboliger på alle enheder.

Hvordan føjer jeg en gemt feriebolig til Ferietavlen?
Vælg hjertet på den ferieboligannonce, du gerne vil gemme. I et vindue vil du blive bedt om at vælge imellem at oprette en ny liste eller føje ferieboligen til en eksisterende liste. Når ferieboligen er gemt, vil du se en bekræftelsesmeddelelse i nederste højre hjørne på siden. Du kan få adgang til alle dine gemte ferieboliger ved at vælge Ferietavlen fra den øverste menulinje.

Hvor kan jeg finde mine gemte ferieboliger?
Du kan få adgang til alle dine gemte ferieboliger ved at vælge Ferietavlen fra den øverste menulinje.

Hvordan deler jeg ferieboliger?
I øjeblikket er der ikke mulighed for at dele ferieboliger fra en liste, men du kan dele individuelle ferieboligannoncer fra siden med oplysninger om ferieboligen. Vi arbejder på at tilføje denne funktion snart.

Hvordan sletter jeg en gemt feriebolig?
Vælg "X" i øverste højre hjørne for at slette en feriebolig fra din liste.

Hvordan sletter jeg en gemt liste?
Vælg skraldespanden for at slette en liste.