Følgende oplysninger er blot til orientering. HomeAway garanterer ikke, at disse oplysninger er korrekte eller opdaterede. HomeAway anbefaler, at du søger professionel rådgivning for at sikre, at du overholder alle gældende love i det område, hvor du udlejer feriebolig.

Hvordan føjer jeg mit udlejningsregistreringsnummer til min annonce på HomeAway?
Hvis du allerede har et udlejningsregistreringsnummer, kan du føje det til din annonce via din HomeAway-konto. Vi anbefaler, at du føjer dit nummer til det pågældende felt i din annonce frem for at indtaste det i beskrivelsen af ferieboligen. Hvis du har mere end ét nummer, anbefaler vi, at du indtaster begge numre, adskilt af et komma.

Sådan tilføjer du dit udlejningsregistreringsnummer:
  1. Log ind på din HomeAway-konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Feriebolig for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Rediger oplysninger om feriebolig.
  5. For annoncer med én boligenhed skal du klikke på Beskrivelse.
  6. For annoncer med flere boligenheder skal du klikke på Faciliteter.
  7. Find feltet Udlejningsregistreringsnummer.
  8. Indtast nummeret.
  9. Klik på Gem.

Hvor og hvorfor skal jeg have et udlejningsregistreringsnummer, når jeg annoncerer min feriebolig?
Når du begynder at udleje din feriebolig til korttidsudlejning, kræver turistmyndighederne i nogle lande og regioner, at du har et registreringsnummer eller et licensnummer. Dette udlejningsregistreringsnummer skal fremgå i alle former for annoncering af din feriebolig, herunder din annonce på HomeAway. Du bedes derfor udfylde feltet til dette formål i din konto.

Følgende lande og regioner kræver, at dit udlejningsregistreringsnummer fremgår af din annonce:

Nordamerika
*Der er to felter, som skal udfyldes ved registrering i Miami Beach, Florida. For at få flere oplysninger om Business Tax Receipt-nummeret bedes du klikke her. For at få flere oplysninger om Resort Tax Registration Certificate-nummeret bedes du klikke her.
**Der er to felter, som skal udfyldes ved registrering i Palm Beach County, Florida. Klik her for at få flere oplysninger om Tourist Development Tax. Klik her for at få flere oplysninger om Business Tax Receipt-nummeret til korttidsudlejning.

Resten af verden
Udlejere i Frankrig skal også angive, om deres feriebolig er en primær eller sekundær bolig.

Er jeg forpligtet til at angive et udlejningsregistreringsnummer? Hvad sker der, hvis jeg ikke har et udlejningsregistreringsnummer?
Ja, turistmyndighederne i visse områder kræver, at udlejere og udlejningsagenturer skal oplyse et udlejningsregistreringsnummer i alle former for annoncering af deres feriebolig. Hvis du ikke oplyser dit udlejningsregistreringsnummer, kan du pålægges en bøde, afhængigt af ferieboligens beliggenhed. Husk på, at du altid skal sørge for at overholde lokal lovgivning. Bemærk, at selvom et udlejningsregistreringsnummer ikke er påkrævet i nogle områder, kan du stadig være nødt til at udfylde formularen i din udlejerkonto, for at din annonce kan gå live. I disse tilfælde bedes du blot angive, at du ikke har et nummer og fortsætte til slutningen af formularen.