Ferietavlen gemmer dine ferieboligsøgninger, så du kan sammenligne og holde styr på priser og tilgængelighed uden at skulle starte søgningen forfra. Din Ferietavlen er forbundet til din konto, således at den viser dine søgninger fra både browser og HomeAways app. Ferietavlen giver dig også mulighed for at gemme dine foretrukne ferieboliger på dine egne lister.

Hvis du ønsker at fjerne bestemte resultater fra din liste, skal du klikke på X’et ved siden af ferieboligen. Vil du fjerne en hel liste, skal du klikke på X’et ved siden af navnet på søgeområdet