Med en feriegæstkonto kan du gemme og vende tilbage til nyttige oplysninger om ferieboligudlejning på vores hjemmeside. Hvis du ikke allerede har en konto på bookingtidspunktet, bliver du bedt om at oprette én. Efter endt ophold kan du logge ind på din feriegæstkonto for at indsende en anmeldelse af ferieboligen.

Indbakke
Giver dig adgang til alle dine samtaler med udlejere eller udlejningsagenturer.

Mine bookinger
Giver dig mulighed for at se de rejser, du har booket. Når din booking er bekræftet, kan du få adgang til de grundlæggende rejseoplysninger. Bookinger er inddelt i følgende kategorier:
  • Aktuelle bookinger: Her kan du se dine kommende rejser.
  • Tidligere bookinger: Her kan du se de rejser, du har afsluttet.
  • Afbestilte bookinger: Her kan du se de rejser, du har afbestilt.
Anmeldelser
Giver dig mulighed for at se alle anmeldelser fra udlejere samt de anmeldelser, du selv har indsendt. Du kan også se dit antal af stjerner og eventuelle emblemer, du har optjent.

Sådan opretter du en profil
  1. Klik på Login øverst på siden.
  2. Klik på Login for feriegæster.
  3. Indtast din e-mailadresse.
  4. Klik på Start nu.
  5. Indtast dit navn og din adgangskode.
  6. Opret en ny adgangskode på mellem 6 og 12 tegn, hvoraf mindst ét skal være et tal.
  7. Klik på Tilmeld dig.
Privatliv
Udlejere og udlejningsagenturer kan se din profil, når du sender en bookingforespørgsel. Udlejere og udlejningsagenturer kan også få adgang til profiler ved at klikke på et link under anmeldelser af deres feriebolig. Vi deler ikke oplysninger fra din feriegæstkonto med tredjeparter.