To-trins bekræftelse er en sikkerhedsfunktion, der hjælper med at beskytte de vigtige oplysninger i din udlejerkonto mod uautoriserede brugere. Din udlejerkonto indeholder følsomme oplysninger om dig, din feriebolig og dine gæster. Denne ekstra sikkerhedsfunktion skal beskytte dig mod svindel og phishing, så det udelukkende er dig der har tilgang til din konto. To-trins bekræftelse benytter noget du ved – din adgangskode – og noget du har – din telefon – når du logger ind på din udlejerkonto fra en ny eller ukendt pc, tablet eller mobil. Med to-trins bekræftelse opfordres du til at vælge et bekræftet telefonnummer fra din konto til at modtage enten en sms eller et automatisk telefonopkald, når du logger ind på din udlejerkonto fra en ny eller ukendt pc eller tablet/mobil.