Totrinsbekræftelse er en sikkerhedsfunktion, som er med til at beskytte oplysningerne på din konto. Denne funktion benytter to forskellige godkendelsesformer til at bekræfte din identitet og give dig adgang til din konto fra nye eller ukendte enheder.

Hver gang du logger på fra en ny enhed eller en enhed, vi ikke kender, vil du blive bedt om at udføre trinnene til totrinsbekræftelse nedenfor:
  1. Indtast et telefonnummer, som allerede er bekræftet på din konto.
  2. Vælg, om du ønsker at modtage din kode via SMS eller et automatisk telefonopkald til din godkendte enhed.
  3. Når du har modtaget koden, skal du indtaste den på hjemmesiden eller i appen på din nye enhed for at få adgang til din konto.
Der kan gå op til et minut, før du modtager verificeringskoden. Verificeringskoder er gyldige i 30 minutter. Hvis du ikke har indtastet koden inden for dette tidsrum, skal du anmode om en ny kode. Af sikkerhedsmæssige årsager bliver din konto låst, hvis en kode indtastes forkert fem gange. Hvis din konto er låst, bedes du kontakte kundeservice ved at klikke på knappen Kontakt os nedenfor.