Payoneer er HomeAways udbyder af automatisk betaling.

Payoneer blev grundlagt i 2005 og er et førende globalt betalingsselskab, der fremskynder sine kunders vækst ved at forbedre måden, hvorpå de administrerer og betaler partnere, associerede selskaber og selvstændige arbejdstagere i mere end 200 lande verden over. Payoneer præsenterer en simpel, sikker, kompatibel og omkostningseffektiv løsning for både store og små virksomheder, der således kan tilbyde deres kunder de bedste og mest besparende betalingsmetoder, herunder forudbetalte kort, depositummer til lokale banker i hele verden og globale bankoverførsler.

Kontakt Payoneer angående elektronisk betaling eller forhandlerkonti på +45 78 79 31 30 . Kundeservice kan træffes hele døgnet alle ugens dage. Du kan også få hjælp via e-mail ved at anvende formularen: https://payoneer.custhelp.com/app/ask/l_id/9.