For HomeAway er det vigtigt at give vores kunder moderne, hurtige, trygge og sikre webbrowsing oplevelser.
For at give dig en god brugeroplevelse, understøtter vi officielt følgende browsere:
  • Internet Explorer/ Edge 16 eller højere
  • Firefox 59 eller højere
  • Chrome 64 eller højere
  • Safari10 eller højere

på mobile enheder, understøtter vi officielt følgende:
  • iOS Safari 9 eller højere (iPhone og iPad)
  • Android Chrome 65 eller højere (Android-telefoner og tablets)
Mens vores websider kan fortsætte med at fungere på andre enheder og i andre browsere end dem på listen, kan det være at du ser en advarsel, hvis du bruger en browser eller enhed, som HomeAway ikke understøtter. Vi gør vores bedste for at understøtte de mest almindelige browsere, men da vi ikke kan understøtte alle browsere anbefaler vi at opgradere til en af de ovennævnte browsere
Hvis du vil se oplysninger om, hvordan du opgraderer din internetbrowser, kan du besøge http://browsehappy.com/.