Sådan tilføjer du et soveværelse
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Feriebolig i navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Rediger oplysninger om feriebolig.
  5. Klik på fanen Værelser og oplysninger​.
  6. Rul ned til soveværelsesafsnittet.
  7. Klik på Tilføj et soveværelse.
  8. Vælg soveværelsestypen. Bemærk: Hvis du vælger typen Studio eller Andet, vil soveværelset ikke tælle med i det samlede antal soveværelser i din annonce.
  9. Fra dropdown-menuerne vælger du, hvor mange senge, der findes i soveværelset, af hver type.
  10. Klik på Gem.

Sådan redigerer du soveværelsesoplysninger
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Feriebolig i navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Rediger oplysninger om feriebolig.
  5. Klik på fanen Værelser og oplysninger​.
  6. Rul ned til soveværelsesafsnittet. Klik på blyantikonet ud for det soveværelse, du ønsker at redigere.
  7. Klik på Gem, når du er færdig med at redigere.

Sådan fjerner du et soveværelse
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Feriebolig i navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Rediger oplysninger om feriebolig.
  5. Klik på fanen Værelser og oplysninger​.
  6. Rul ned til soveværelsesafsnittet. Klik på blyantikonet ud for det soveværelse, du ønsker at redigere.
  7. Klik på Slet dette soveværelse.
  8. Klik på Bekræft, når du bliver bedt om det.