Vi bruger dine personlige oplysninger til at sikre, at du har en god oplevelse på vores hjemmeside. Hvis du ønsker at vide, hvilke personlige oplysninger vi bruger og hvorfor, eller du gerne vil anmode om en optagelse af en telefonsamtale, du har haft med en af vores kundeservicemedarbejdere, bedes du venligst kontakte os. Vi vender tilbage indenfor 30 dage.

Nyttige oplysninger
  • Vi kan kun udlevere optagelser af opkald til den person, der foretog opkaldet, og personlige oplysninger til den person, der er involveret.
  • Læs venligst vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger [Add Privacy Policy page link]