Annuller din annonce
  1. Log ind på din udlejerkonto.
  2. Hvis du har flere ferieboliger, vælg den du vil annullere annoncen for.
  3. Klik på Min konto.
  4. Klik på Oplysninger om feriebolig.
  5. Hvis din annonce er indstillet til automatisk forlængelse, husk da at deaktivere automatisk forlængelse.
  6. Klik på Skjul annonce. Bemærk venligst: Hvis du er logget på din udlejerkonto, skal du vælge Deaktiver fra dropdown-menuen for den valgte feriebolig.
  7. Vælg dine Grunde til at skjule annoncen ud fra valgmulighederne.
  8. Vælg en passende årsag under Giv flere oplysninger.
  9. Klik på Skjul annonce.
Når din annonce er annulleret, og annoncen er skjult, er den ikke længere synlig for feriegæster og fornys ikke ved udløbsdatoen. Hvis du har bookinger, der ikke er afviklet endnu, er det en god idé at kontakte kommende feriegæster for at lade dem vide hvordan de kan komme i kontakt med dig.