HomeAway-appen gør det let at finde og booke en feriebolig på vores hjemmeside. Du får den bedste oplevelse og mulighed for at synkronisere alle dine oplysninger, hvis du opretter en konto for feriegæster.

Sådan søger du efter en feriebolig
  1. I søgefeltet indtaster du navnet på den destination, du ønsker at rejse til
  2. Vælg dine indtjeknings- og udtjekningsdatoer
  3. Klik på Vælg disse datoer
  4. Vælg de filtre, du gerne vil anvende i din søgning
  5. Klik på Se resultater (antallet af ferieboliger, der passer til dine filtre, vises på denne knap)
  6. Se de resultater, der passer til din søgning, og tryk på billedet for at se yderligere oplysninger om ferieboligen.
Du kan også vælge at se dine resultater på et kort ved at trykke på kortet øverst på skærmen.Sådan booker du en feriebolig
  1. Find en feriebolig, du gerne vil booke
  2. Klik på Anmod om booking
  3. Tjek rejsedatoerne samt antallet af voksne og børn
  4. Klik på Fortsæt
  5. Indtast din Kontaktinformation
  6. Indtast en Besked til udlejeren
  7. Klik på Fortsæt
  8. Gennemlæs Betingelser & regler
  9. Gennemlæs Lejeaftalen
  10. Afkryds det felt, der viser, at du accepterer og overholder alle vilkår og politikker for udlejningen
  11. Klik på Fortsæt
  12. Tilføj en valgfri Forsikring
  13. Klik på Fortsæt
  14. Indtast dine Betalingsoplysninger
  15. Klik på Send forespørgsel
Når du har booket en feriebolig, kan du let administrere din booking via appen ved at klikke på knapperne i menuen. Du finder de følgende punkter i menuen:
  • Søg, hvor du kan se og søge efter populære feriedestinationer
  • Mine bookinger, hvor du kan se dine bookinger
  • Indbakke, hvor du kan se eventuelle meddelelser mellem dig og ferieboligens udlejer
  • Konto, hvor du kan administrere dine kontoindstillinger