HomeAway forpligter sig til at beskytte dine personlige oplysninger. Du kan læse mere om, hvordan vi gør dette, i vores politikker vedrørende privatliv og cookies.

I vores privatlivspolitik kan du læse:
  • Hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor.
  • Hvordan vi bruger disse oplysninger.
  • Hvornår og hvorfor vi deler dine oplysninger med andre organisationer.
  • Hvilke rettigheder du har, og hvordan du kan kontrollere dine oplysninger.
Du kan læse vores privatlivspolitik her.

I vores politik om cookies kan du læse:
  • Hvad cookies er.
  • Hvordan vi bruger dem til analyser.
  • Hvordan cookies hjælper os med at skabe personligt indhold for at forbedre din oplevelse på vores side.
  • Hvordan vi bruger cookies til at levere reklamer, der muligvis vil interessere dig.
Du kan læse vores politik om cookies her.

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål til vores politikker.