Udover MasterCard, Visa, Discover og American Express kan du benytte PayPal til at betale for din abonnementsannonce hos HomeAway. Vores salgsafdeling står klar til at hjælpe dig med at købe dit abonnement, men eftersom PayPal kræver, at du indtaster fortrolige oplysninger for at logge ind, kan salgsmedarbejderen muligvis ikke gennemføre den første betaling på dine vegne.

Førstegangsbetaling med PayPal
  1. I betalings- og faktureringsafsnittet skal du vælge PayPal som din betalingsmetode.
  2. Klik på PayPal-knappen under Log into your PayPal account.
  3. Indtast dine loginoplysninger for PayPal, og klik på Log ind
  4. Læs vilkårene, og klik på Agree.
  5. I betalings- og faktureringsafsnittet skal du vælge Place Order.
Lige som ved betalinger med kreditkort bliver Paypal-betalinger fornyet automatisk.

Tilføj PayPal som din foretrukne betalingsmetode

Når du tilføjer PayPal som din foretrukne betalingsmetode, kan du bruge PayPal til at betale for abonnementer i fremtiden.
  1. Log ind på din udlejerkonto.
  2. Klik på Min konto.
  3. Klik på Foretrukne betalingsformer.
  4. Klik på PayPal.
  5. Indtast dine loginoplysninger, og klik på Log ind.
  6. Læs vilkårene, og klik på Agree.
  7. PayPal er nu blevet en betalingsmetode, som du kan bruge til fremtidige betalinger.