En feriebolig kan bookes online, når den annoncerer med 24-timers bekræftelse eller øjeblikkelig booking, Bookingforespørgsler kan kun indsendes for fremtidige datoer, da bookingforespørgsler med ankomst samme dag ikke understøttes i øjeblikket.
  1. Find den feriebolig, du ønsker at booke, og tjek, at den kan bookes online
  2. Angiv dine datoer for ankomst og afrejse
  3. Vælg antallet af voksne og børn (og kryds af i feltet ud for kæledyr, hvis det er relevant)
  4. Klik på Bookingforespørgsel eller Book nu
  5. Tjek det samlede beløb*, betalingsplanen og eventuelle yderligere depositummer
  6. Angiv dine kontaktoplysninger, herunder eventuelle meddelelser til udlejeren eller agenturet.
  7. Læs privatlivspolitikken samt hjemmesidens vilkår og betingelser
  8. Klik på Fortsæt
  9. Læs og accepter lejekontrakten, afbestillingspolitikken samt eventuelle yderligere politikker
  10. Klik på Fortsæt
  11. Angiv dine betalingsoplysninger og faktureringsadresse
    • Du får mulighed for at gemme dine kreditkortoplysninger til fremtidige bookingforespørgsler.
    • Nogle udlejere accepterer sikker betaling via en alternativ betalingsmetode. Du vil få tilsendt en e-mail med betalingsinstruktioner efter udlejeren har accepteret bookingen.
      Du skal stadig betale et servicegebyr til HomeAway via kreditkort. Beløbet vil blive reserveret på din konto og opkrævet, når bookingen accepteres.
  12. Klik på Send forespørgsel eller Book nu

*Det samlede beløb, der skal betales, kan variere afhængigt af udsving i valutakurser og bankudstedte vekselsgebyrer

Hvis du har booket en feriebolig, der har 24-timers bekræftelse, vil du modtage en bekræftelse på, at forespørgslen er blevet sendt. Udlejeren af ferieboligen eller agenturet har derefter 24 timer til at acceptere eller afvise din forespørgsel, hvorefter dit kort vil blive opkrævet, og du modtager en bekræftelses-e-mail.

Hvis du har booket en feriebolig, der har øjeblikkelig booking, vil du med det samme modtage en bookingbekræftelse uden at skulle vente på accept fra udlejeren eller agenturet.