1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, du ønsker at se.
  3. Klik på ikonet for Kalender for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Lejepriser.
  5. Klik på pilene for Importér/Eksportér.
  6. Klik på "Eksport af bookingdata".
  7. Vælg det datointerval for bookinger, du gerne vil downloade. Hvis du vil se alle dine bookinger, kan du krydse af i feltet ud for Jeg ønsker at downloade alle mine bookinger.
  8. Klik på Send.
  9. Vælg Gem fil i pop op-vinduet. Gem filen et tilgængeligt sted; f.eks. på dit skrivebord.
  10. Åbn Excel eller et lignende program.
  11. Klik på Filer og derefter på Åbn
  12. Find din gemte CSV-fil, og dobbeltklik for at importere den til dit regnearksprogram.
Bookinger på samtlige af dine annoncer vil være inkluderet i overførslen. Du kan sortere eller filtrere efter ferieboligens navn, så du kun ser bookinger på en enkelt feriebolig.