Det gensidige anmeldelsessystem giver både feriegæster og udlejere mulighed for at bedømme deres samlede oplevelse, når en ferie er afsluttet. Nedenstående er en forkortet liste over retningslinjerne for anmeldelser. Læs den relaterede artikel herunder for at få flere oplysninger om vores gensidige anmeldelsessystem. Klik her for at se en samlet liste over retningslinjerne for indhold.

Her er nogle tips til at skrive en anmeldelse:
  • Sørg for, at anmeldelsen er nøjagtig og detaljeret. Anmeldelser af en feriebolig skal fokusere på feriegæstens lejeoplevelse. Disse anmeldelser handler typisk om selve opholdet, men kan også handle om lejeprocessen og kommunikationen i den periode.
  • Beskyt dit eget og andres privatliv. Del ikke efternavne, adresser, telefonnumre eller e-mailadresser på udlejeren eller udlejningsagenturet. Vi anbefaler, at du også holder dine egne oplysninger private. Anmeldelsen accepteres ikke, hvis den indeholder private oplysninger.
  • Oplys ikke lejepriser. Alle medlemmer har mulighed for at ændre eller forhandle lejeprisen for en feriebolig. Anmeldelsen accepteres ikke, hvis den indeholder oplysninger om lejepriser.
  • Skriv ikke noget, som ikke tilhører dig. Brugere, som skriver opslag på siden, skal have rettigheder hertil.
  • Vær respektfuld. Du må ikke skrive diskriminerende, provokerende, stødende eller krænkende kommentarer til andre. Du må ikke skrive anmeldelser eller svar, der har til formål at afpresse udlejere eller feriegæster for penge eller andet. Anmeldelserne skal komme fremtidige feriegæster til gode; ikke true andre mennesker.
Klik her for at se en samlet liste over retningslinjerne for indhold.

Berettigelse
  • Udlejere og udlejningsagenturer må ikke anmelde deres egne ferieboliger.
  • Feriegæsten skal have overnattet i ferieboligen og være i stand til at fremstille tilfredsstillende beviser for opholdet. Se en samlet oversigt over retningslinjerne for at få flere oplysninger.
  • En anmeldelse skal indsendes senest et år efter opholdet. Når en anmeldelse er indsendt, har den anden part 14 dage til at indsende deres egen anmeldelse.