Der udstedes en faktura, når der er fuldført en transaktion på vores platform, og den inkluderer dine oplysninger (navn, adresse osv.), som du har angivet dem i din konto. HomeAway kan ikke genudstede, rette eller ændre en faktura, efter den er udstedt.

Feriegæster
Sådan får du adgang til fakturaen for servicegebyret for din reservation:
  1. Log ind på din feriegæstkonto
  2. Vælg Mine bookinger
  3. Vælg den booking, du vil se
  4. Klik på Vis detaljer
  5. Klik på View Vis dokument
  6. Gennemse den downloadede PDF
For detaljerede oplysninger om din reservation henvises til din kvittering. Hvis du mener, at du har brug for yderligere dokumentation til rejsen, opfordrer vi dig til at kommunikerer med ejeren, inden du booker for at se, om han/hun kan hjælpe dig.

Udlejer
Sådan får du adgang til din faktura:
  1. Log ind på din Konto som udlejer
  2. Klik på annonceoplysninger fra Udlejerkonto
  3. Klik på View Vis udlejningshistorik
  4. Vælg din ønskede faktura