Bemærk venligst, at indholdet af denne artikel udelukkende er til orientering. Hvis du er usikker på, hvilke oplysninger du juridisk set er nødt til at inkludere i din annonce, bedes du venligst rådføre dig med en kvalificeret juridisk rådgiver.

Hvis din feriebolig kan betragtes som en virksomhed, er der ifølge europæisk lovgivning nogle specifikke oplysninger, der skal fremgå af din annonce.  Gå til EU Consumer Rights Directive (2011/83/EU). for flere oplysninger.

I din HomeAway-annonce kan du tilføje virksomhedsoplysninger, som er synlige for feriegæster.

Sådan tilføjer du virksomhedsoplysninger:
  1. Log ind på din konto.
  2. Klik på Min konto.
  3. Klik på Impressum annonce.
  4. Indtast dine virksomhedsoplysninger.
  5. Vælg den annonce, du ønsker at informationen skal vises på, ved at markere det relevante afkrydsningsfelt.
  6. Klik på Gem.