I løbet af den periode, du samarbejder med HomeAway, vil du modtage to typer af e-mails fra os.

Funktionsrelaterede e-mails omhandler meddelelser om feriegæsters bookingforespørgsler og bekræftelser, fornyelse af abonnement, betalingskvitteringer, månedsrapporter og anden funktionsrelateret kommunikation om brugen af vores hjemmesider eller vigtige opdateringer. Det er ikke muligt at til- eller framelde sig disse e-mails, da de er væsentlige for vores forretningssamarbejde.

Markedsførings-e-mails omhandler salgsmuligheder eller lignende tilbud. Du kan ændre dine e-mailpræferencer, så du ikke længere modtager markedsførings-e-mails, men vi anbefaler, at du holder dig tilmeldt og dermed ikke går glip af værdifulde tilbud.

Her er nogle tips til at sikre, at du modtager oplysninger fra HomeAway i tide:
  • Tjek din udlejerkonto ofte for vigtige meddelelser eller links til andet indhold.
  • Sørg for, at e-mails fra HomeAway ikke ender i din spammappe. Din månedsrapport og andre vigtige opdateringer bliver sendt til den e-mailadresse, du har oplyst på din konto. Disse e-mails bliver sendt fra HomeAway@elq.homeaway.com.

Ønsker du ikke længere at modtage markedsførings-e-mails, bedes du besøge http://mailaway.homeaway.com/PreferenceCenter eller følge instruktionerne i bunden af e-mailen.

Ønsker du at modtage markedsførings-e-mails, bedes du besøge http://mailaway.homeaway.com/PreferenceCenter eller kontakte vores kundeservice og oplyse den e-mailadresse, du ønsker at få sendt vores markedsførings-e-mails til. Din anmodning vil blive behandlet inden for to arbejdsdage.

Hvis du i øjeblikket ikke modtager meddelelser fra HomeAway, herunder din månedsrapport, bedes du kontakte vores kundeservice.