For at beskytte din konto og dig selv, bør du også beskytte din computer. Nedenfor finder du tips til hvordan du gør din computer sikker.
  • Overvej at installere et antivirusprogram. Antivirusprogrammer hjælper din computer i kampen mod virusser. Når du installerer et antivirusprogram, skal du også holde det opdateret for at det kan opdage nye former for virusser der kan opstå dagligt, så tjek programmets hjemmeside regelmæssigt eller slå automatisk opdatering til. Det er op til dig at købe et antivirusprogram eller finde et gratis antivirusprogram. Klik her for at læse mere om sikkerhedsopdateringer.
  • Undlad at åbne e-mails fra afsendere du ikke kender eller vedhæftede filer der virker mistænkelige. Mange virusser overføres i filer vedhæftet e-mailbeskeder og spredes så snart du åbner den vedhæftede fil. Det er bedst ikke at åbne nogen vedhæftede filer, med mindre det er noget du forventer.
  • Aktiver pop-up blokering i din browser. De fleste pop-up vinduer er lavet af reklamefirmaer for at sælge deres produkter, men det er også muligt at de kan indeholde kode som kan inficere dit system. En pop-up blokker kan forhindre at nogen eller alle af disse pop-up vinduer dukker op.
  • Hold din browser opdateret. Der kommer ind i mellem nye sikkerhedsopdateringer til din internetbrowser, der hjælper med at beskytte din computer.
  • Installer en firewall. Et firewallprogram kan hjælpe med at advare dig om mistænkelig aktivitet, hvis en virus eller orm prøver at trænge ind i din computer. Den kan også blokere virusser, orme og hackere fra at overføre potentielt skadelige programmer til din computer.
  • Ryd din internet cache og browserhistorik. Mange browsere gemmer information om de hjemmesider du besøger, og information du har indtastet på en hjemmeside, såsom dit navn, adresse eller adgangskode. Selvom det virker smart at altid have de informationer stående på forhånd når du vender tilbage, er det også god praksis regelmæssigt at slette nogle eller alle informationerne for at beskytte dit privatliv.