HomeAways nye beskedfunktion hjælper dig med at kommunikere mere sikkert med feriegæster. Både indgående forespørgsler fra feriegæster og dine svar går nu igennem et sikkert, beskyttet system som hjælper med at beskytte dig og dine feriegæster mod phishing og identitetstyveri.

Derfor kommer e-mails nu fra en anonym HomeAway e-mailadresse. Du kan stadigvæk maile med dine feriegæster fra din e-mail indbakke eller din udlejerkonto som du gør i dag. Når reservationen er bekræftet, viser vi rejsendes telefonnummer og e-mail-adresse.

Derudover kan du vælge at modtage meddelelser via en sikker SMS-service. SMS'erne sendes via et vilkårligt sikkert nummer og fremgår af din udlejerkonto på samme måde som alle andre meddelelser sendt via e-mail i forbindelse med den pågældende booking.