Uanset om du har en abonnementsannonce eller en provisionsbaseret annonce, kan det være en fordel at skjule eller deaktivere din annonce midlertidigt. Denne funktion kan bruges, hvis du ikke har mulighed for at administrere din annonce i en længere periode eller svare på generelle forespørgsler og bookingforespørgsler. Det kan for eksempel skyldes naturkatastrofer eller familierelaterede nødsituationer. Når du skjuler din annonce, kan du ikke modtage forespørgsler, og din annonce vises ikke i søgeresultaterne.

Sådan skjuler du din annonce
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, du ønsker at redigere.
  3. Klik på Min konto.
  4. Klik på Oplysninger om ferieboligen for at se din udlejerkonto.
  5. Klik på Skjul annonce. Bemærk venligst, at hvis du er logget på din udlejerkonto, skal du vælge Deaktiver fra dropdown-menuen for den valgte feriebolig.
  6. Vælg Årsag til at skjule annoncen ud fra valgmulighederne.
  7. Vælg en passende årsag under Angiv venligst flere oplysninger.
  8. Klik på Skjul annonce.

Hvis du bliver bedt om at vælge, hvornår din annonce skal være synlig, skal du følge nedenstående trin:

  1. Klik på Estimat, og vælg en anslået dato, eller klik på "Dato", og vælg den nøjagtige dato.
  2. Klik på Fortsæt.
  3. Klik på OK, skjul min annonce.
Hvis du har en abonnementsannonce, skal du være opmærksom på, at dit abonnement ikke bliver sat på pause, mens din annonce er skjult. Hvis du har valgt, hvornår annoncen igen skal være synlig, sker dette automatisk på din valgte dato. Du modtager en påmindelse via e-mail, dagen inden din annonce igen er synlig. Hvis du ikke blev bedt om at vælge en bestemt periode, må du ikke glemme at aktivere din annonce, når du igen er klar til at modtage bookinger! 

Sådan aktiverer du din feriebolig igen
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, du ønsker at redigere.
  3. Klik på Min konto.
  4. Klik på Oplysninger om ferieboligen for at se din udlejerkonto.
  5. Klik på Vis annonce på din Annonceoversigt. Bemærk venligst, at hvis du er logget på din udlejerkonto, skal du vælge Aktiver fra dropdown-menuen for den valgte feriebolig.