På HomeAway kan du importere kalendere fra andre hjemmesider, der understøtter iCalender-formatet, såsom Google. iCalender er et filformat, der gør det muligt for brugere at oprette og dele elektroniske kalendere.
iCalender-formatet bliver brugt af mange virksomheder og programmer.

Importeringsfunktionen gør det muligt at have blot én kalender til alle dine bookinger, sæsonbegivenheder, ferier m.m. Dette vil hjælpe med at forhindre dobbeltbookinger samt give dig mulighed for at se, hvor du eventuelt kan hæve dine lejepriser og derved øge din indtjening.

Importer ekstern kalender
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, som du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Kalender for at udvide navigationsmenuen til venstre
  4. Klik på Bookinger
  5. Klik på ikonet Importer/Eksporter kalender.
  6. Klik på Importer kalender.
  7. Giv kalenderen et navn.
  8. Vælg en farve, der skal repræsentere kalenderen.
  9. Indtast kalenderens URL-adresse.
  10. Vælg, om kalenderen skal kunne blokere tilgængelighed. (Bemærk: Arrangementet skal strække sig over mindst én nat for at kunne blokere tilgængelighed).
  11. Klik på Importer kalender.

I øjeblikket kan du kun importere op til fem yderligere kalendere. Kalenderen tager typisk cirka 20 minutter at opdatere.

En importeret kalender kan ikke blokere datoerne i den offentlige kalender (på annoncesiden). Mange almindelige programmer som Google Calendar, iCalender og Outlook er designet, så brugere kan oprette forskellige møder og begivenheder, der ikke nødvendigvis blokerer for bookinger fra gæster. Dataene implementeres på en måde, så der ikke er tvivl om forskellen mellem en personlig aftale og en booking. Du vil modtage en meddelelse om, at den importerede kalender ikke vil påvirke tilgængeligheden. Du kan stadig se den importerede kalender på din udlejerkonto, men du skal muligvis oprette dine bookinger manuelt eller blokere datoerne i din HomeAway-kalender, så kalenderne matcher.

Att exportera din HomeAway-kalender
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, som du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Kalender for at udvide navigationsmenuen til venstre
  4. Klik på Bookinger
  5. Klik på ikonet Importer/eksporter kalender.
  6. Klik på Eksporter kalender.

Fjern ekstern kalender
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, som du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Kalender for at udvide navigationsmenuen til venstre
  4. Klik på Bookinger
  5. Klik på ikonet Importer/eksporter kalender.
  6. Klik på kalenderens navn.
  7. Klik på Fjern kalender.
  8. Klik på Fjern kalender i pop op-vinduet.
Herfra kan du også ændre navnet eller farven på kalenderen.

Arrangementer, der ikke blokerer tilgængelighed
Udover bookingkalendere bør du også importere kalendere med arrangementer, der ikke blokerer tilgængelighed, såsom helligdage og lokale arrangementer, der kan hjælpe dig, når du fastsætter dine lejepriser. Disse kalendere vises ikke til feriegæster. Du kan hente sådanne kalendere på hjemmesider som www.icalshare.com eller ved at foretage en søgning efter “iCal DK helligdage”.

For at tilføje en kalender fra iCalShare, skal du følge instruktionerne nedenfor.
  1. Gå til www.icalshare.com.
  2. Find den kalender, du gerne vil tilføje.
  3. Højreklik på den blå knap Subscribe to Calendar.
  4. Klik på Copy Link Address.
  5. I din HomeAway-kalender skal du klikke på ikonet Importer/eksporter kalender.
  6. Klik på Importer kalender.
  7. Giv kalenderen et navn.
  8. Vælg en farve, der skal repræsentere kalenderen.
  9. Højreklik i URL-adresselinjen og indsæt.
  10. Ændr webcal:// til http:// i URL-adresselinjen.
  11. Vælg Vis ikke denne kalender til feriegæster.
  12. Klik på Importer kalender.

Har du problemer med at finde URL-adressen til kalenderen? Måske denne artikel kan hjælpe dig