Forespørgsler og svar finder sted gennem HomeAways sikre meddelelsesplatform. Ved at holde al kommunikation og alle bookinger på HomeAways platform er du bedre beskyttet mod phishing og anden internetsvindel.

Hvis du ønsker at kontakte udlejeren eller udlejningsagenturet, inden du foretager en booking, kan du sende en e-mail direkte fra annoncesiden:
  1. Find først annoncen.
  2. Klik på Stil et spørgsmål til udlejeren/Stil et spørgsmål til udlejningsagenturettil højre på annoncesiden.
  3. Hvis du ikke er logget på, vil du blive bedt om at logge på eller oprette en ny konto.
  4. Udfyld formularen, og send beskeden til udlejeren ved at klikke på Send
Udlejere og udlejningsagenturer opfordres til at svare inden for 24-48 timer. Hvis du ikke hører noget inden for dette tidsrum, bør du overveje andre muligheder.

Hvis du allerede har foretaget en booking, kan du finde relevante bookingoplysninger under din feriegæstkonto, heriblandt hvordan du kontakter en udlejer eller et udlejningsagentur.

*Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle annoncesider. Hvis du ikke kan sende e-mailen direkte fra annoncesiden, bedes du kontakte kundeservice, som kan hjælpe dig videre.