Indret SMS-besked om forespørgsler
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har mere end én annonce, klik på den, du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Feriebolig for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Rediger oplysninger om feriebolig.
  5. Klik på fanebladet Kontaktdata.
  6. Scroll ned til SMS-beskeder til dine mobiltelefoner.
  7. Vælg landekode og indtast dit mobilnummer – brug udelukkende cifre
  8. Klik på Gem ændringer.
  9. Derefter vil en firecifret bekræftelseskode blive sendt til din mobiltelefon. Indtast bekræftelseskoden i boksen der nu vises, for at verificere dit mobilnummer.
  10. Klik på Gem ændringer.

Ejere, der svarer inden for de første tre timer efter at have modtaget en forespørgsel eller bookinganmodning, er to og en halv gange mere tilbøjelige til at få reservationen end ejere, der venter 24 timer eller mere. Modtagelse af dine henvendelser og bookinganmodninger via sms (SMS) er en måde at blive underrettet om en udlejningsforespørgsel og reagere hurtigt.