I din kalender på din udlejerkonto har du forskellige indstillingsmuligheder for tilgængelighed, der gør det muligt for dig at kontrollere, hvor langt frem i tiden feriegæster kan booke din feriebolig.

1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Kalender for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Bookinger
  5. Klik på ikonet med tandhjulene for at åbne siden, hvor du kan opdatere Bookingindstillinger, og vælg derefter en af mulighederne:
    1. Hvor langt ud i fremtiden accepterer du bookinger (standard er 24 måneder).
    2. Hvor kort tid i forvejen accepterer du bookinger (standard er 1 dag).
  6. Når du har valgt de relevante indstillinger, skal du klikke på Gem.