Beskyt dig selv ved at oprette en stærk adgangskode til dine online konti.

Din e-mailadgangskode er en af de vigtigste adgangskoder du har online. Hvis nogen får adgang til din e-mailkonto, vil det være nemt for dem at få adgangskoder til andre hjemmesider du benytter ved at anmode om nye adgangskoder via din e-mailkonto.

En stærk adgangskode til din HomeAway konto:
  • skal indeholde tal og bogstaver
  • skal være 7-32 tegn langt
  • Kan ikke bruge en tidligere adgangskode
  • kan ikke indeholde ofte anvendte ord såsom adgangskode, hund eller homeaway.
  • kan ikke indeholde en række af tal eller bogstaver såsom 1234, 1111, abcd eller aaaa.

Sådan ændrer du din adgangskode:
  1. Log ind på din konto.
  2. Klik på Min konto.
  3. Vælg Kontoindstillinger fra dropdown-menuen.
  4. Klik på fanebladet Sikkerhed, eller scroll ned til Beskyt din konto.
  5. Klik på Rediger ved siden af Adgangskode.
  6. Indtast din nuværende kodeord, og indtast så dit nye kodeord to gange.
  7. Klik Gem.