Sådan redigerer du tidspunkt for tjek ind og/eller tjek ud:
  1. Log ind på din udlejerkonto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, som du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Feriebolig for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Betingelser & regler.
  5. Klik Husregler, Lejeaftaler og annulleringsregler.
  6. Vælg det ønskede ankomsttidspunkt i drop-downmenuen under Ankomst efter.
  7. Vælg det ønskede afrejsetidspunkt i drop-downmenuen under Afrejse inden.
  8. Klik Gem nederst på siden.
Ovenstående fremgangsmåde gælder både for provisionsbaserede annoncer og årsabonnementsannoncer.