Med HomeAway online betaling kan du refundere et skadesdepositum tidligere ved at følge instruktionerne nedenfor. I modsatte fald, hvis et krav om erstatning ikke er rejst, vil alle refunderbare skadesdepositummer automatisk blive refunderet enten 7 eller 14 dage efter, at feriegæsten har tjekket ud.
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den relevante feriebolig.
  3. Klik på ikonet for Bookingassistent for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Betalinger.
  5. Vælg den relevante booking.
  6. Åben dropdown-menuen ”Handlinger” ved siden af Refunderbart skadesdepositum.
  7. Klik på Refunder nu.
  8. Angiv en beskrivelse.
  9. Klik på Refunder betaling.
  10. Bekræft, og klik på Refunder.
Selvom ferieboligudlejere og agenturer betaler administrationsgebyrer, når de opkræver pengebeløb, er der ingen administrationsgebyrer forbundet med at tilbagebetale et beløb betalt via HomeAway online betaling.

Eksempel:
Når du refunderer depositummet, trækker HolidayRentPayment €194 fra din konto og refunderer samtidig de €6,00, de selv beholdt. Feriegæsten modtager derved en fulde refusion på €200.