Sådan sender du et tilbud igen med nye datoer
  1. Log ind på din konto.
  2. Klik på ikonet for Indbakke for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  3. Klik for at åbne den relevante afventende bookingforespørgsel.
  4. Rul ned til afsnittet Tilbud.
  5. Indtast de nye datoer.
  6. Klik på Gem.
  7. Klik på Svar og forhåndsgodkend* eller Svar med tilbud.
*Muligheden Svar og forhåndsgodkend er kun tilgængelig, hvis du har aktiveret Betalinger for din annonce.

Sådan afviser du en bookingforespørgsel
  1. Log ind på din konto.
  2. Klik på ikonet for Indbakke for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  3. Klik for at åbne den relevante afventende bookingforespørgsel.
  4. Under Vælg standardsvarskabelon klikker du på Afvis.
  5. Vælg en skabelon, som du vil anvende til dit svar, eller skriv et svar.
  6. Vælg årsagen til, at du afviser forespørgslen, i dropdown-menuen.
  7. Klik på Afvis.
Der sendes en e-mailnotifikation til feriegæsten med besked om, at deres bookingforespørgsel er blevet afvist.