Hvordan flytter jeg eksisterende data for lokale tips, meddelelser osv. og importerer det ind i appen til udlejningsadministration?​
  1. Gå til afsnittet My Rental i GladOwner-portalen.
  2. Klik på fanen Rental Info (Oplysninger om ferieboligen) for den feriebolig, du har i GladOwner.
  3. Klik på Export Content (Eksportér indhold).
  4. Klik op  Export Now. (Eksportér nu). Herved kan du gemme filen på din computer i den mappe, du vælger. Vælg en placering til filen, der er let at få adgang til. Du skal bruge filen senere.
  5. Gå til Indstillinger i appen til udlejningsadministration.
  6. Klik på Import Content (Importér indhold).
  7. Klik på Importér indhold (Importér indhold) i afsnittet "Importér indhold" ved siden af den relevante feriebolig.
  8. Vælg den fil, du fik fra GladOwner.
  9. Klik på Upload.
  10. Følg instruktionerne på skærmen.
Bemærk venligst, at import-/eksportprocessen ikke flytter dine bookinger.

Hvordan linker jeg Glad to Have You-kalenderen med kalenderen i HomeAway?

Sådan eksporterer du kalenderdata

Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, du ønsker at redigere.
  1. Klik på Kalender.
  2. Klik på pilene for Importér/Eksportér.
  3. Vælg Eksportér kalender.
  4. Kopier URL'en.
  5. Gå til din Google Kalender.
  6. Klik på nedpilen ved siden af "Andre kalendere".
  7. Vælg Add by URL (Tilføj med URL) fra menuen.
  8. Indtast URL'en.
  9. Klik på Tilføj kalender.