Slet et billede
  1. Log ind på din udlejerkonto.
  2. Hvis du har flere ferieboliger, vælg den du vil redigere annoncen for.
  3. Klik på ikonet for Feriebolig for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik Rediger oplysninger om feriebolig.
  5. Klik på fanebladet Billeder.
  6. Vælg det foto du vil slette.
  7. Klik Slet billede.
  8. Klik OK.
  9. Klik Gem.
Ved at slette et foto fra din annonce fjernes det permanent fra din annonce. Hvis du ønsker at bruge billedet i din annonce på et senere tidspunkt, kan du arkivere det. Arkiverede fotos forbliver uploadede i din annonce, men vises ikke til feriegæster.

Det kan tage op til to timer før ændringer i dine fotos vises i annoncen.