Slet et billede
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere annoncer, skal du vælge den, du ønsker at redigere.
  3. Klik på ikonet for Feriebolig i menuen til venstre.
  4. Klik på Rediger oplysninger om feriebolig.
  5. Klik på fanen Billeder.
  6. Vælg det billede, du ønsker at slette.
  7. Klik på Slet.
Når du sletter et billede, fjernes det permanent fra din annonce. Hvis du ønsker at fjerne et billede midlertidigt for at bruge det igen på et senere tidspunkt, kan du vælge at arkivere billedet. Arkiverede billeder gemmes på din annonce, men er ikke synlige for feriegæster.

Bemærk venligst, at der kræves mindst seks billeder på alle annoncer.

Der kan gå op til 10 minutter, før dine ændringer er synlige for feriegæster.