Vi er kede af, at du ikke længere ønsker at have en konto hos os. Kontakt os venligst for at deaktivere din konto. Hvis du vil annoncere og booke hos os igen, skal du oprette en ny konto.

Vær venligst opmærksom på, at vi kun kan slette data under særlige omstændigheder.

Vi sletter data efter anmodning i følgende tilfælde:
  • Hvis du ikke længere ønsker, at vi bruger dine oplysninger, og der ikke er en gyldig grund til, at vi fortsætter med at bruge dem.
  • Hvis loven kræver, at vi sletter dem.
Vi kan slette eller gøre følgende data anonyme efter anmodning:
  • Kontooplysninger
  • Undersøgelser og anmeldelser du har sendt til os
  • Historik over markedsførings-e-mails
Nyttige oplysninger
  • Vi er nødt til at beholde visse oplysninger som f.eks. din transaktionshistorik og indsendte klager i en længere periode som bevismateriale i eventuelle søgsmål.
  • Vi behandler din anmodning om sletning af data indenfor 30 dage.
  • Læs venligst vores privatlivspolitik for at få flere oplysninger om privatliv og sikkerhed.

Hvis du ønsker at beholde din konto hos os, men arkivere dine annoncer, kan du læse artiklen Hvordan tilføjer eller fjerner jeg en annonce fra arkivet?