Tilføj en annonce til arkivet
  1. Log ind på din konto.
  2. Klik på Min konto øverst til højre på skærmen.
  3. Klik på Arkivér feriebolig.
  4. I pop op-vinduet skal du vælge feltet ved siden af den feriebolig, du ønsker at arkivere.
  5. Klik på Gem ændringer.
Bemærk, at en annonce skal være skjult for søgeresultater, før den kan arkiveres. Se den relaterede artikel for vejledning.

Sådan henter du en annonce fra arkivet
  1. Log ind på din konto.
  2. Klik på Min konto øverst til højre på skærmen.
  3. Klik på Arkivér feriebolig.
  4. I pop op-vinduet skal du vælge feltet ved siden af den feriebolig, du ønsker at hente.
  5. Klik på Gem ændringer.
  6. Den arkiverede annonce vil nu kunne ses i din udlejerkonto.
Den arkiverede annonce bør nu kunne ses i din udlejerkonto. For at annoncen kan ses i søgeresultater, skal du sørge for, at den ikke er skjult. Se den relaterede artikel for vejledning.

Det kan tage op til 24 timer for annoncer, der har været arkiveret eller er blevet gendannet fra arkivet, at blive vist i din udlejerkonto.