Hvis du tidligere har tilføjet en vedhæftet fil til din reservations- eller afbestillingsside, skal du enten uploade den vedhæftede fil til Mine filer eller vedhæfte den til en feriegæsts svar (hvorefter den derved blive føjet til Mine filer). Vær opmærksom på, at der er en begrænsning på 100 vedhæftede filer i alt.

For at tilføje en vedhæftet fil:
  1. Klik på ikonet for Feriebolig for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  2. Klik på Betingelser & regler
  3. Klik på Mine filer.
  4. Klik på Upload en fil.
  5. Klik på Vælg filer.
  6. Vælg den fil, du ønsker at uploade, og klik derefter på Åben.
  7. Når filen er blevet uploadet, skal du klikke på Færdig.
  8. Din fil ligger nu i alfabetisk rækkefølge under Mine filer.
For at fjerne en vedhæftet fil:
  1. Klik på ikonet for Feriebolig for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  2. Klik på Betingelser & regler
  3. Klik på Mine filer.
  4. Klik på dropdown-pilen under Handlinger, og klik derefter på Slet.
  5. Klik på Slet i pop op-vinduet.
  6. Du vil modtage en bekræftelse, når den vedhæftede fil er blevet fjernet.