Hvis du har sendt en bookingforespørgsel på en feriebolig med 24-timers svarfrist, har udlejeren eller udlejningsagenturet 24 timer til enten at acceptere eller afvise din forespørgsel. Du kan til enhver tid trække din afventende bookingforespørgsel tilbage, før den bliver accepteret eller afvist.

Sådan trækker du din afventende bookingforespørgsel tilbage:
  1. Gå til Mine bookinger i din feriegæstkonto.
  2. Vælg den bookingforespørgsel, du ønsker at trække tilbage.
  3. Klik på Administrer mine bookinger.
  4. Klik på Træk bookingforespørgslen tilbage.
  5. Vælg den relevante årsag til at trække forespørgslen tilbage.
  6. Klik på Send.
Når du har sendt din anmodning, vil du modtage en e-mail med en bekræftelse på, at bookingforespørgslen er blevet trukket tilbage. Du kan også få bekræftet, om din booking er blevet trukket tilbage under Mine bookinger i din feriegæstkonto. Hvis der er gået mere end 24 timer, siden du indsendte din bookingforespørgsel, eller hvis den allerede er blevet accepteret eller afvist, kan du kun afbestille forespørgslen. Afbestillinger er underlagt ferieboligens afbestillingsregler.