Den gennemsnitlige bedømmelse udregnes ud fra de anmeldelser der er indsendt af feriegæster og som er vist i annoncen. Du skal have mindst tre anmeldelser før der udregnes et gennemsnit. Den gennemsnitlige bedømmelse kan ikke redigeres.

Derfor er det vigtigt, at du beder tidligere feriegæster om at skrive en anmeldelse af deres ophold. Feriegæster kan skrive en anmeldelse inden for et år efter opholdet. Under “Indstillinger” - “Administrer e-mail-skabeloner” klik på “Vælg skabelon”. Her finder du en færdig e-mail, som du kan tilpasse, så du nemt og enkelt kan bede din feriegæster om en anmeldelse.

Bemærk: Hvis bedømmelsen er tættere på en halv end en hel stjerne, vil det der er nærmest blive vist. For eksempel, 4,66 vises som en halv stjerne fordi det er tættere på 4,5 end på 5,0, hvor 4,8 bedømmelse vil vises som en hel stjerne. For at få alle 5 stjerner, bør du arbejde henimod at få din bedømmelse på 4,75 eller derover.