Trinene i denne artikel og muligheden for at uploade en lejekontrakt gælder kun for annoncer, der har betalinger aktiveret. Hvis du har mere end en annonce, bør du have en unik lejeaftale for hver feriebolig.

Sådan uploader du din lejeaftale
  1. Log ind på din konto.
  2. Hvis du har flere ferieboliger, skal du vælge den relevante annonce. Du kan gentage denne proces for hver annonce, du har.
  3. Klik på ikonet for Feriebolig for at udvide navigationsmenuen til venstre.
  4. Klik på Betingelser & regler.
  5. Klik på Husregler, lejeaftale og afbestillingsregler.
  6. Scrol ned til sektionen om lejeaftale, og klik på Upload lejeaftale.
  7. Find og vælg lejeaftalen på din computer.
  8. Klik på Gem. Bemærk, at din lejeaftale skal gemmes som en PDF-fil.