En anmeldelse skal være skrevet med dine egne ord, hvorfor vi ikke kan redigere eller ændre indholdet i den.

Ligesom mange andre hjemmesider, der accepterer og offentliggør brugergenereret indhold, har HomeAway vedtaget politikker, som er i overensstemmelse med loven om anstændig kommunikation (Communications Decency Act) i USA og EU's direktiv om elektronisk handel. Disse love kræver, at brugergenereret indhold udelukkende er resultat af din indsats.