Kan jeg ændre min abonnementsannonce til en provisionsbaseret annonce?
Vi giver dig en frist på 14 dage til at annullere dit køb af abonnement. Hvis du befinder dig inden for denne frist, kan du annullere dit abonnement og skifte til en provisionsbaseret annonce. Vi gemmer alle de oplysninger, du har indtastet.

Du kan ændre din abonnementsannonce til en provisionsbaseret annonce, når dit abonnement er udløbet. Når det er tid til at forny din annonce, skal du logge ind på din udlejerkonto, klikke på dropdown-menuen ”Min konto”, vælge ”Oplysninger om feriebolig” og klikke på ”Skift til provisionsbaseret annonce” i statuslinjen.

Hvis din annonce er sat til automatisk fornyelse, skal du huske at deaktivere automatisk fornyelse inden udløbsdatoen.

Hvis du er et udlejningsagentur, som administrerer dine annoncer på HomeAway fra egen software, kan du ændre din abonnementsannonce til en provisionsbaseret annonce, når dit abonnement er udløbet. Kontakt evt. din kunderådgiver for hjælp.

Kan jeg ændre min provisionsbaserede annonce til en abonnementsannonce?
En provisionsbaseret annonce kan ændres til en abonnementsannonce når som helst. Bemærk venligst, at de forespørgsler, som blev indsendt af feriegæster, mens annoncen stadig var provisionsbaseret, fortsat er underlagt gebyrer tilknyttet den provisionsbaserede annonce. Du kan vælge, hvilke betalinger der skal være underlagt provision under betalingsoplysningerne gennem din udlejerkonto.