Skift fra abonnementsannonce til provisionsbaseret annonce
Vi giver dig en frist på 14 dage til at annullere dit køb af abonnement. Hvis du befinder dig inden for denne frist, kan du annullere dit abonnement og skifte til en provisionsbaseret annonce. Du får mulighed for at annullere dit abonnement igen, når dit abonnement fornyes.
  1. Log ind på din konto, og gå til din udlejerkonto.
  2. Klik på dropdown-menuen Min konto.
  3. Vælg Oplysninger om feriebolig
  4. Klik på Skift til provisionsbaseret annonce under "Status".
Hvis din annonce er sat til automatisk fornyelse, skal du huske at slå automatisk fornyelse fra inden udløbsdatoen.

Skift fra provisionsbaseret annonce til abonnementsannonce
En provisionsbaseret annonce kan ændres til en abonnementsannonce når som helst.
  1. Log ind på din konto, og gå til din udlejerkonto.
  2. Klik på dropdown-menuen Min konto.
  3. Vælg Oplysninger om feriebolig
  4. Klik på Skift til årsannonce under "Status".
Bemærk venligst, at de forespørgsler, som blev indsendt af feriegæster, mens annoncen stadig var provisionsbaseret, fortsat er underlagt gebyrer tilknyttet den provisionsbaserede annonce. Du kan vælge, hvilke betalinger der skal være underlagt provision under betalingsoplysningerne gennem din udlejerkonto.

Anden software
Hvis du administrerer dine annoncer fra egen software, kan du ændre din abonnementsannonce til en provisionsbaseret annonce, når den er udløbet. Kontakt eventuelt din Account Manager for at få hjælp.