Ja, din annonce kan fjernes. Annoncer der fjernes på udlejers anmodning inden den betalte abonnementsperiode er udløbet, er ikke berettiget til at få delbeløb refunderet.

Kontakt os venligst, hvis du ønsker at få fjernet din annonce.

Kontakt os venligst, hvis du vil offentliggøre din annonce på et senere tidspunkt. Såfremt du igen offentliggør din ferieboligannonce på en HomeAway webside, vil alle tidligere indsendte anmeldelser blive offentliggjort i annoncen.