HomeAway samarbejder med en tredjepart indenfor online sikkerhed for at levere løsningen med totrinsbekræftelse. Hvis du ikke har aktiveret tredjepartscookies, kan du blive bedt om at indtaste en verificeringskode, hver gang du besøger siden.

Nogle browsere har tredjepartscookies deaktiveret som standard. Det betyder, at hvis du vil undgå at indtaste en ny verificeringskode hver gang, kan du blive nødt til at ændre din browsers indstillinger.

I denne artikel kan du læse, hvordan du kan aktivere tredjepartscookies i dine browsere og på dine enheder.

iPhone/iPad
Safari på Mac
Google Chrome
Firefox (Mozilla)
Internet Explorer

Ofte stillede spørgsmål

Jeg vil ikke tillade alle cookies i min browser. Hvad skal jeg gøre?
  • Hvis du ikke tillader tredjepartscookies i din browser, kan du blive bedt om at indtaste en verificeringskode, hver gang du logger ind på din HomeAway-konto.
  • Du kan også tillade cookies, fuldføre totrinsbekræftelsen på HomeAway for din konto og derefter ændre dine indstillinger tilbage. Hvis du sletter dine cookies, bliver du muligvis bedt om at indtaste en verificeringskode og kan igen være nødt til midlertidigt at ændre dine indstillinger til altid at tillade tredjepartscookies.
  • Husk, at verificeringen på din enhed gælder i op til 12 måneder. Efter 12 måneder beder vi dig om at indtaste en ny verificeringskode for at bekræfte din identitet.
Jeg ændrede mine indstillinger, men jeg bliver stadig bedt om at indtaste en verificeringskode. Hvorfor?
Når du har opdateret dine indstillinger til at tillade tredjepartscookies, kan det være nødvendigt at genstarte din browser, før ændringerne træder i kraft. Første gang bliver du bedt om at indtaste koden, og herefter vil din enhed være godkendt i op til 12 måneder. Vi anbefaler også, at du ikke bruger privat eller inkognito tilstand, når du bruger HomeAway, da disse er specifikt beregnet til at forhindre, at cookies bliver gemt i dit system.