Feriegæster kan afbestille en booking gennem deres feriegæstkonto, hvis de kvalificerer sig til 100% refusion. Feriegæster modtager refusion i overensstemmelse med de afbestillingsregler for bookingen, som du har tilføjet under afsnittet med betingelser og regler i din konto.

Det refunderbare depositum bliver også tilbageholdt og senere automatisk refunderet 7 eller 14 dage efter afrejse, afhængigt af hvilken mulighed du vælger. Hvis der skulle ske skader under opholdet, kan du gøre krav på hele eller dele af det refunderbare depositum, inden de 7 eller 14 dage er gået. Du modtager en påmindelse via e-mail på feriegæstens afrejsedag, så du kan tage hånd om eventuelle skader, hvis nødvendigt.